Flori de soc, flori de salcam proaspete, o nota discreta de iarba, fagure de miere, o nota discreta de piersica bine coapta, chiar caise.. In primul nas isi spune povestea, dar -la nivel de perceptie- lasa senzatia proaspata si revigoranta.
Note de flori albe, printre care iasomia si florile de salcam sunt cel mai usor de identificat ..
Note de flori albe, printre care iasomia si florile de salcam sunt cel mai usor de identificat ..
Note de flori albe, printre care iasomia si florile de salcam sunt cel mai usor de identificat ..
Galben pai cu usoare reflexe verzui. Arome de fructe (pomello, mere verzi, grapefruit copt), cu aspecte minerale. Aciditate foarte buna, reconfortant, citric, mineral, cu postgust mediu, placut.
Un vin vegetal-floral, si continuam cu partea fructata marcata de notele citrice. Un vin proaspat, un vin revigorant ..
Un vin vegetal-floral, si continuam cu partea fructata marcata de notele citrice. Un vin proaspat, un vin revigorant ..
Note de pomelo, banana parguite, dar si fructe de toamna bine coapte, cu cat il lasam in pahar si se aereaza putin -crescandu-i si temperatura- apar notele de toast sau croissant cu unt.
Un vin vegetal-floral, si continuam cu partea fructata marcata de notele citrice. Un vin proaspat, un vin revigorant ..
Flori de soc, flori de salcam proaspete, o nota discreta de iarba, fagure de miere, o nota discreta de piersica bine coapta, chiar caise.. In primul nas isi spune povestea, dar -la nivel de perceptie- lasa senzatia proaspata si revigoranta.
Nota vegetal-ierboasa este prima care iese in evidenta, dar continuam cu flori -discret, albastrele. Partea fructata este cea care face diferenta: mere, piersici, citrice..
Flori de soc, flori de salcam proaspete, o nota discreta de iarba, fagure de miere, o nota discreta de piersica bine coapta, chiar caise.. In primul nas isi spune povestea, dar -la nivel de perceptie- lasa senzatia proaspata si revigoranta.
Galben pai, cu reflexii verzui, limpiditate foarte bună. Arome plăcute de flori albe, fructe (pere și caise pârguite), coajă de lămâie, cu aspecte vegetale și minerale. Prezintă aciditate bună, corp mediu, este răcoritor, mineral, cu tente citrice lejere, ușor migdalat pe final, cu gust de pere și cu postgust bun.
Flori de soc, flori de salcam proaspete, o nota discreta de iarba, fagure de miere, o nota discreta de piersica bine coapta, chiar caise.. In primul nas isi spune povestea, dar -la nivel de perceptie- lasa senzatia proaspata si revigoranta.
Flori de soc, flori de salcam proaspete, o nota discreta de iarba, fagure de miere, o nota discreta de piersica bine coapta, chiar caise.. In primul nas isi spune povestea, dar -la nivel de perceptie- lasa senzatia proaspata si revigoranta.
Note de flori albe, printre care Iasomia si florile de salcam sunt cel mai usor de identificat si continuam cu partea fructata, unde regasim note de: ananas, portocala, mango şi banana..
Galben pai cu usoare reflexe verzui. Arome de fructe (pomello, mere verzi, grapefruit copt), cu aspecte minerale. Aciditate foarte buna, reconfortant, citric, mineral, cu postgust mediu, placut.
Note de pomelo, banana parguite, dar si fructe de toamna bine coapte, cu cat il lasam in pahar si se aereaza putin -crescandu-i si temperatura- apar notele de toast sau croissant cu unt. Un vin proaspat, care iese la atac si cu o nota vegetala, eleganta
Explozie de arome proaspete: soc, flori de salcam, fructe parguite. Proaspat cu o aciditate ridicata ( ceea ce il face un bun companion, indiferent de temperatura de servire ). Confirma zona fructata dar insistam pe mere Golden, castravete proaspat taiat, ardei gras, si citrice, multe citrice..
Incepe in forta cu partea fructata, in care regasim cu precadere fructe tomnatice bine coapte, continua cu o nota de florala salbatica (aroma de flori proaspete, de munte), dupa care il lasam putin, si incep sa apara note calde de vanilie,de lemn proaspat despicat. Este un vin serios care cere atentie marita, asa ca va recomandam sa il aerati in pahar.
Galben-pai cu note verzui. Aromatic – aici apare primul diferentiator intre cele doua stiluri: note de pomelo, banana parguite, dar si fructe de toamna bine coapte, cu cat il lasam in pahar si se aereaza putin -crescandu-i si temperatura- apar notele de toast sau croissant cu unt. Un vin proaspat, care iese la atac si cu o nota vegetala, eleganta; partea...
Alb-verzui, stralucitor. Aromatic – explozie de arome proaspete: soc, flori de salcam, fructe parguite, note vegetal-ierboase cat cuprinde! Gustativ - proaspat cu o aciditate ridicata ( ceea ce il face un bun companion, indiferent de temperatura de servire ). Confirma zona fructata dar insistam pe mere Golden, castravete proaspat taiat, ardei gras, si...
Loading...