List of products by manufacturer Domeniul Prince Stirbey

Showing 1 - 5 of 5 items
 • Prince Stirbey Cramposie Selectionata
  Available
  Prince Stirbey Cramposie Selectionata

  Cramposie s-a adaptat perfect la conditiile pedoclimatice ale regiunii Dragasani, faptul dovedit de calitatea constanta a vinurilor vinificate din acest soi. Astfel vinul de Cramposie a devenit blazonul regiunii Dragasani. Fructouzitate fina in nas si in gura, sprijinita de aciditate vioaie si mineralitate fina, rezulta un vin tanar, jovial.

  75,00 lei
 • Prince Stirbey Tamaioasa Romaneasca Sec
  Available
  Prince Stirbey Tamaioasa Romaneasca Sec

  Descendent din familia de Muscat din Orientul Mijlociu, acest soi a ajuns la Dragasani probabil cu tarani greci si romani in timpul imperiului roman. Pe solurile reci de lut si argila din regiune, acest soi aromat dezvolta un buchet floral-condimentat extraordinar de intens, pastrand o aciditate proaspata.  

  75,00 lei
 • Prince Stirbey Feteasca Regala
  Available
  Prince Stirbey Feteasca Regala

  Caracterul acestui vin este unic: in gura se simt tanine fine din pielita strugurilor, intr-o densitate rara pentru un soi alb, ceea ce confera vinului – langa buchetul lui elegant si complex – o structura deasa si plina in gura..

  78,00 lei
 • Prince Stirbey Negru de Dragasani
  Available
  Prince Stirbey Negru de Dragasani

  Reda caracterul soiului, cu o impresie proaspata si arome intense de fructe si condimente.

  85,00 lei
 • Prince Stirbey Novac
  Available
  Prince Stirbey Novac

  Pretentios la lucrarile in vie la fel ca si la vinificatie, rezulta din acesti struguri un vin care nu se subordoneaza “mainstream”-ului vinurilor din toata lumea – nu un concentrat tare si insistent, ci un vin elegant cu note fine, cu multa adancime si complexitate.

  115,00 lei
Accept Site use cookies