List of products by manufacturer Crama Bauer

Showing 1 - 6 of 6 items
 • Bauer Feteasca Neagra
  Available
  Bauer Feteasca Neagra

  Aromatic este dominat de prune uscate si o nota discreta de scortisoara.. Paleta aromatică dezvăluie taninuri delicate, tonuri de fructe roșii și tușe de dulceață, totul completat de o aciditate plăcută

  126,00 lei
 • Bauer Merlot
  Available
  Bauer Merlot

  După desciorchinare, strugurii nu sunt zdrobiţi şi nu se adaugă drojdii selecţionate. Fermentaţia alcoolică are loc în cisterne mici de inox, fără temperatura controlată, “pigeage” fiind făcut manual până la 3 ori pe zi. Vinurile rămân până la 5 săptămâni pe boştină, înainte de presare şi tragere în butoate mici din lemn de stejar. (225 l = barriques).

  104,00 lei
 • Bauer Rose
  Available
  Bauer Rose

  Proaspat, expresiv, generos in aciditate, cu nota fructat diversa: capsune, fructe de padure proaspete etc

  70,00 lei
 • Bauer Cramposie Selectionata
  Available
  Bauer Cramposie Selectionata

  Combinatia de vii vechi impreuna cu grija si intelegerea cultivarii viei i-au permis Cramposiei sa dezvolte strugurii cu profil aromatic foarte complex si un echilibru aproape perfect intre nivelul mare de zahar si aciditatea ridicata. In cazul de fata, vorbim despre un vin desert proaspat..

  74,00 lei
 • Bauer Sauvignonasse
  Available
  Bauer Sauvignonasse

  Un adevărat Sauvignonasse prezintă mai puțină aromă de fructe verzi sau tropicale, fiind mai picant, cu mai multe caracteristici minerale. Cheia echilibrului și a expresiei sale tipice rezidă în combinația de vie veche, perioada recoltării și vinificația corecta. Rezultatul este un vin condimentat, mineral, de o complexitate fină..

  62,00 lei
 • Bauer Sauvignon Blanc
  Available
  Bauer Sauvignon Blanc

  Datorită condițiilor climatice, un soi cu coacere relativ timpurie cum este cazul Sauvignonului necesită o grijă și o atenție specială in special in vie, dar și pe parcursul procesului de vinificație. Strugurii au fost culeși în zorii zilei pentru a proteja aromele și aciditatea. Vinul a fost partial fermentat pe bostina si pastratrat prelungit pe...

  70,00 lei
Accept Site use cookies