Vinuri rose

There are 16 products.
Showing 1 - 16 of 16 items
 • Recas Solo Quinta Rose
  New
  Available
  Recas Solo Quinta Rose

  Note intense de fructe parguite pentru inceput – capsune, coacaze rosii salbatice, si continuam cu notele florale care ne plimba in aproape tot repertoriul. Cred ca acest vin este cel mai indicat pentru a ajuta un consumator sa inteleaga mai clar ce sunt descriptorii si cum pot fi identificati. Un vin proaspat si expresiv in nas, generos.

  120,00 lei
 • Castillo Peracense Rosado
  Available
  Castillo Peracense Rosado

  Bombita aromatica .. expresiv. Incepem in forta cu note de fructe de padure proaspete, capsune bine coapte, coacaze rosii, fructul pasiunii si nu trec peste nota foarte cunoscuta noua: bomboanele CIP. Continuam cu note de flori salbatice, proaspete. Sec, cu aciditate ridicata, proaspat! Este genul de vin rose care incanta de la primul pahar.

  35,00 lei
 • Recas Muse Day
  Available
  Recas Muse Day

  Vinul este roze pastel, limpede. Aromele definitorii sunt de fructe roșii, cum sunt căpșunile, coacăzele roșii, zmeura și cireșele. Vinul este sec, răcoritor, având un corp ușor, alcool bine integrat și postgust lung.  

  83,00 lei
 • Recas Sole Rose
  Available
  Recas Sole Rose

  Vinul este definit de culoarea roz pal, limpede. Aromele sunt intense, de cireșe de vară, vișine, căpșuni, piersici coapte și vanilie. Aciditatea vibrantă, împreună cu aromele intense și corpul suplu fac ca acest vin să fie echilibrat si răcoritor.

  75,00 lei
 • Jelna Pinot Noir Rose
  Available
  Jelna Pinot Noir Rose

  Etalează o intensitate olfactivă ridicată, cu arome de căpșuni, caise albe și corcoduşe galbene. Atacă palatul cu multă prospeţime şi fineţe ridicată, datorate acidităţii naturale ale strugurilor de Pinot Noir din Jelna-Lechinţa..

  48,00 lei
 • Histria Nikolaos Rose
  Available
  Histria Nikolaos Rose

  Vinul se remarca prin arome fructate usor condimentate de note florale. Este un vin robust, cu taninuri ferme, un rose versatil, cu aciditate relativ mica, insa cu un gust remanent lung si savuros..

  65,00 lei
 • Histria Ammos Rose
  Available
  Histria Ammos Rose

  Coloristic este un rose intens cu inflexiuni violacee. Arome puternic fructate cu note de trandafiri. Se remarca printr-un gust savuros, proaspat, amplu, cu remanenta de fructe proaspete si o aciditate bine integrata..

  60,00 lei
 • Familia Vladoi Ravak Rose
  Available
  Familia Vladoi Ravak Rose

  Culoare in stilul Provencale, stralucitoar.. care ne imbie sa il consumam in dupa-amiezile de vara. Mirosind, vom simti note fine de trandafir si bomboane dulci. Gustul este revigorant si fin remarcandu-se nuantele dulcetii de trandafir.

  45,00 lei
 • Viile Metamorfosis Rose
  Available
  Viile Metamorfosis Rose

  Un rose intens.. aromatic, coloristic, gustativ!

  30,00 lei
 • Marcea Rose
  Available
  Marcea Rose

  Rose demisec cu arome de flori si de fructe proaspete de primavara.

  35,00 lei
 • Bauer Rose
  Available
  Bauer Rose

  Proaspat, expresiv, generos in aciditate, cu nota fructat diversa: capsune, fructe de padure proaspete etc

  70,00 lei
 • Panciu Riserva Rose
  Available
  Panciu Riserva Rose

  Culoare roz somon cu arome fine de zmeură, căpşuni şi cireşe. Gust proaspăt, echilibrat cu note expresive de cireşe albe şi mure, urmat de un postgust lung şi plăcut de fructe roşii.

  37,00 lei
 • Daniel's Wine Rose
  Available
  Daniel's Wine Rose

  Rose intens, trandafir catifelat, capsuna coapta etc. Explozie de fructe rosii parguite. dar avem si registrul floral, si pe acesta putandu-l explora ( flori salbatice ). Aciditatea sustine ansamblul, toate notele din nas aici le gasim foarte evidente dar mergem si in zona de cirese negre carnoase, cu o nota dulceaga pe final

  38,00 lei
 • Davino Domaine Ceptura Rose
  Available
  Davino Domaine Ceptura Rose

  Un rose frumos ce ne poarte intr-un spectru mai larg coloristic comparativ, de la culoarea petalelor de trandafiri pana la cea a capsunilor coapte, se deschide in primul nas cu nuante de fructe de padure bine coapte, intens, fructuos.. Un vin proaspat, bine echilibrat, amplu, bine structurat..

  100,00 lei
 • Davino Iacob Rose
  Available
  Davino Iacob Rose

  Expresiv, ne poarta in tot repertoriul floral si fructat regasit cu precadere in zone calde.. trandafiri, capsuni, etc.. Gustativ este echilibrat, ușor dulceag la început, dar este un vin sec cu aciditate sustinuta..

  53,00 lei
 • Davino Faurar Rose
  Available
  Davino Faurar Rose

  Culoare roz trandafiriu, arome de fructe rosii de padure coapte: fragute, zmeura, dar si note vegetale.. 

  35,00 lei

Filter by:

Accept Site use cookies