List of products by manufacturer Crama Histria

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Histria Nikolaos Rose
  Available
  Histria Nikolaos Rose

  Vinul se remarca prin arome fructate usor condimentate de note florale. Este un vin robust, cu taninuri ferme, un rose versatil, cu aciditate relativ mica, insa cu un gust remanent lung si savuros..

  65,00 lei
 • Histria Nikolaos Sauvignon Blanc
  Available
  Histria Nikolaos Sauvignon Blanc

  Este fermentat cu drojdie din flora spontana, fiind o incercare reusita de a evidentia caracteristicile deosebite ale terroir-ului dobrogean. Solul calcaros al podgoriei ii aduce o nota distincta de eleganta si mineralitate care se imbina perfect cu mirosul imbietor de fructe – in special lime si agrise. Este un vin echilibrat, cu aciditate placuta..

  65,00 lei
 • Histria Ammos Rosu
  Available
  Histria Ammos Rosu

  Se remarca prin arome elegante, de fructe negre, completate de valente de vanilie si stejar. florale, completate cu usoare valente de stejar. Gustul este intens si complex, de fructe rosii si negre si puternic condimentat si imbogatit cu un intreg spectru de arome lemnoase si nuante delicate de cafea. Taninurile ferme si intensitatea buchetului fac ca...

  80,00 lei
 • Histria Ammos Rose
  Available
  Histria Ammos Rose

  Coloristic este un rose intens cu inflexiuni violacee. Arome puternic fructate cu note de trandafiri. Se remarca printr-un gust savuros, proaspat, amplu, cu remanenta de fructe proaspete si o aciditate bine integrata..

  60,00 lei
Accept Site use cookies