List of products by manufacturer Crama Jelna

Showing 1 - 5 of 5 items
 • Jelna Feteasca Alba
  Available
  Jelna Feteasca Alba

  Etalează o paletă aromatica pură şi incisivă, de gem de caise, iarbă verde şi citrice. Gustativ: Cucereşte printr-un corp uşor, atletic şi foarte bine conturat..

  48,00 lei
 • Jelna Feteasca Regala Fume
  Available
  Jelna Feteasca Regala Fume

  Se deschide în note de caise, flori albe de câmp şi iarbă proaspăt cosită. Gustativ: Te surprinde printr-un atac gingaş, plenar şi elegant, pentru ca mai apoi să-şi facă simţită prezenţa aciditatea şi prospeţimea..

  50,00 lei
 • Jelna Muscat Ottonel si Feteasca Regala
  Available
  Jelna Muscat Ottonel|Feteasca Regala

  Intensitate aromatică ridicată, elegantă cu tente de pere Williams, flori de portocal şi citrice. Gustativ: Etalează o structură delicată care însă ascunde cu desăvârşire o aciditate reconfortantă, datorată personalităţii vânjoase a Feteştii regale.

  47,00 lei
 • Jelna Pinot Noir Rose
  Available
  Jelna Pinot Noir Rose

  Etalează o intensitate olfactivă ridicată, cu arome de căpșuni, caise albe și corcoduşe galbene. Atacă palatul cu multă prospeţime şi fineţe ridicată, datorate acidităţii naturale ale strugurilor de Pinot Noir din Jelna-Lechinţa..

  48,00 lei
 • Jelna Dealu Negru Sauvignon Blanc
  Available
  Jelna Dealu Negru Sauvignon Blanc

  Se deschide generos în straturi aromatice, ce adună arome şi senzaţii de pomello, flori de soc, fructul pasiunii, lime, agrişe. Dezvolta un corp generos, plin, rotund, elegant, dublat cu virilitate de aciditatea specifică zonei.

  65,00 lei
Accept Site use cookies