Rubiniu-deschis cu o roba violacee, frumoasa. Explozie de fructe negre in primul nas,note de cafea proaspat prajita ( la modul elegant, nu agresiv ). Pe final vine cu o nota vegetala care il pune in valoare, ii confera prospetime si jovialitate. Notele fructate se lanseaza intr-o armonie frumoasa cu aciditatea si rezulta un vin suculent, delicios.. Un vin...
Rubiniu deschis cu roba magenta. Frumos, tinerel, dar foarte intens. Aromatic – explozie de fructe de padure, proaspete, dintre care murele sunt cele mai usor de identificat. Continuam cu note de ciocolata neagra, prune bine coapte ( cele zemoase ). Gustativ - Regasim notele de fructe de padure descries mai sus, dar mult mai evidente -ceea ce ne spune ca...
Rubiniu deschis cu roba magenta. Frumos, tinerel, dar foarte intens. Aromatic – explozie de fructe de padure, proaspete, dintre care murele sunt cele mai usor de identificat. Continuam cu note de ciocolata neagra, prune bine coapte ( cele zemoase ). Gustativ - Regasim notele de fructe de padure descries mai sus, dar mult mai evidente -ceea ce ne spune ca...
Rubiniu intens cu roba magenta. Aromatic - se lanseaza elegant in fructe de padure ( amalgam ) si continua cu note de prune bine coapte, si cu o nota lemnoasa discreta. Dupa cateva minute de aerare, incep notele calde de vanilie sa isi faca simtita prezenta. Gustativ - este un vin sec cu o aciditate sustinuta si cu o senzatie suculenta, delicata..
Rubiniu intens, cu o roba violacee frumoasa. Aromatic - explozie de fructe de padure, coacaze negre, note vegetale discrete ( amalgam de iarba uscata ), continuam cu ceva prune -discret- si cu o nota eleganta lemnoasa. Gustativ- asa cum ii sta bine unui Cabernet Sauvignon iese la atac cu intensitatea fructata si cu o astringenta placuta. Vorbim despre un...
Explozie de arome intense de fructe de padure, dintre care cele mai evidente sunt coacazele rosii si cele negre, continuam cu note de condiment dulce: o tusa fina de scortisoara bat ( cea discret aromata ) si lemn dulce. Totul suna a Toamna-Iarna in acest pahar, daca inchizi ochii si doar adulmeci, aromele te trimit undeva la munte, cu lumina calda de la...
Rubiniu-deschis cu o roba violacee, frumoasa. Explozie de fructe negre in primul nas,note de cafea proaspat prajita ( la modul elegant, nu agresiv ). Pe final vine cu o nota vegetala care il pune in valoare, ii confera prospetime si jovialitate. Notele fructate se lanseaza intr-o armonie frumoasa cu aciditatea si rezulta un vin suculent, delicios.. Un vin...
Rubiniu intens cu roba magenta. Aromatic - se lanseaza elegant in fructe de padure ( amalgam ) si continua cu note de prune bine coapte, si cu o nota lemnoasa discreta. Dupa cateva minute de aerare, incep notele calde de vanilie sa isi faca simtita prezenta. Gustativ - este un vin sec cu o aciditate sustinuta si cu o senzatie suculenta, delicata..
Galben-pai cu note verzui. Aromatic – aici apare primul diferentiator intre cele doua stiluri: note de pomelo, banana parguite, dar si fructe de toamna bine coapte, cu cat il lasam in pahar si se aereaza putin -crescandu-i si temperatura- apar notele de toast sau croissant cu unt. Un vin proaspat, care iese la atac si cu o nota vegetala, eleganta; partea...
Alb-verzui, stralucitor. Aromatic – explozie de arome proaspete: soc, flori de salcam, fructe parguite, note vegetal-ierboase cat cuprinde! Gustativ - proaspat cu o aciditate ridicata ( ceea ce il face un bun companion, indiferent de temperatura de servire ). Confirma zona fructata dar insistam pe mere Golden, castravete proaspat taiat, ardei gras, si...