List of products by manufacturer Davino

Showing 1 - 13 of 13 items
 • Davino Flamboyant
  Available
  Davino Flamboyant

  Acest vin este considerat ca fiind unul dintre cele mai bune vinuri produse in Romania.. Rosu intens, cu roba caramiziu deschis se deschide in nas cu nuante de stafide, coacaze negre, tabac si ceva condimente. Gustativ il regasim amplu, puternic, expresiv ( confirma aromele din nas ), cu o remanenta lunga si placuta. Un vin mare care necesita o perioada...

  245,00 lei
 • Davino Revelatio
  Available
  Davino Revelatio

  Culoare galben-verzui stralucitor, placut.. cu note florale, intens, cu nuante vegetale si fructate in zona celor verzi ( mere ), mineralitatea isi face simtita rezenta si aciditatea sustinuta il pune in valoare, gustativ..

  140,00 lei
 • Davino Domaine Ceptura Rouge
  Available
  Davino Domaine Ceptura Rouge

  Un vin roșu intens, ce dezvaluie arome intense de vișine bine coapte, ciocolată neagra, etc.. Un vin expresiv, catifelat, unde regasim note gustative de fructe de pădure, ciocolată, cafea și note ușoar condimentate pe final..  

  160,00 lei
 • Davino Domaine Ceptura Rose
  Available
  Davino Domaine Ceptura Rose

  Un rose frumos ce ne poarte intr-un spectru mai larg coloristic comparativ, de la culoarea petalelor de trandafiri pana la cea a capsunilor coapte, se deschide in primul nas cu nuante de fructe de padure bine coapte, intens, fructuos.. Un vin proaspat, bine echilibrat, amplu, bine structurat..

  100,00 lei
 • Davino Domaine Ceptura Blanc
  Available
  Davino Domaine Ceptura Blanc

  Acest vin este caracterizat de o latura usor salbatica, verde, care necesita atentie marita atunci cand este baut, de la culoarea frumoasa alb verzui pana la notele aromatice, o combinatie de flori de soc, note vegetale ( ierboase ) si ceva arome de citrice (grapefruit)..

  120,00 lei
 • Davino Monogram Feteasca Neagra
  Available
  Davino Monogram Feteasca Neagra

  Feteasca Neagra tipica, din toate punctele de vedere.. Culoare intensa, nas expresiv, proaspat, cu note vegetale si condimente piperate. Gustul este catifelat, cremos, placut, aducand in acelasi timp cu el note de fructe negre de padure, ceva tutun..

  105,00 lei
 • Davino Monogram Feteasca Alba
  Available
  Davino Monogram Feteasca Alba

  Culoare galben-verzui cu un miros fructat fin, nuante de flori de tei si note minerale pe un fond vegetal.. Gustul este placut si cremos, bine echilibrat, fin, amplu si expresiv, cu un final lung usor amarui. 

  85,00 lei
 • Davino Iacob Rosu
  Available
  Davino Iacob Rosu

  Un cupaj rosu cu note intense de fructe confiate, fructe de pădure negre, lemn de stejar şi accente de cafea, cu gust de coacăze negre, cireşe negre, tonuri lemnoase şi un strop de condimente.

  68,00 lei
 • Davino Iacob Rose
  Available
  Davino Iacob Rose

  Expresiv, ne poarta in tot repertoriul floral si fructat regasit cu precadere in zone calde.. trandafiri, capsuni, etc.. Gustativ este echilibrat, ușor dulceag la început, dar este un vin sec cu aciditate sustinuta..

  53,00 lei
 • Davino Iacob Alb
  Available
  Davino Iacob Alb

  Nasul acestui vin este predominant floral.. cu arome de flori de soc, flori de viță de vie. In gust il regasim intens și persistent, cu arome de citrice..

  63,00 lei
 • Davino Faurar Rosu
  Available
  Davino Faurar Rosu

  Arome intense si sobre de piper negru si fructe rosii bine coapte, oferind senzatii dulci de visine amarui, curmale, etc. Vinul este catifelat, echilibrat, cu un final condimentat, placut, lung..

  35,00 lei
 • Davino Faurar Rose
  Available
  Davino Faurar Rose

  Culoare roz trandafiriu, arome de fructe rosii de padure coapte: fragute, zmeura, dar si note vegetale.. 

  35,00 lei
 • Davino Faurar Alb
  Available
  Davino Faurar Alb

  Culoare galben-pai, floral si citric, destul de intens chiar si rece. E onctuos, prezinta o usoara sacadare in gust, in ciuda amplitudinii placute, aciditate sustinuta

  35,00 lei
Accept Site use cookies