Top sellers

Showing 1 - 10 of 10 items
 • Saveurs d'Autrefois Rose
  Available
  Saveurs d'Autrefois Rose

  Incepem in forta cu note de fructe de padure proaspete, capsune bine coapte, coacaze rosii, fructul pasiunii.. Sec, cu aciditate ridicata, proaspat! Este genul de vin rose care incanta de la primul pahar.

  70,00 lei
 • Saveurs d'Autrefois Blanc
  Available
  Saveurs d'Autrefois Blanc

  Note de flori albe, printre care Iasomia si florile de salcam sunt cel mai usor de identificat si continuam cu partea fructata, unde regasim note de: ananas, portocala, mango şi banana..

  75,00 lei
 • Iris
  Available
  Iris

  Un vin proaspăt, care ne dezvaluie note ierboase şi florale, completate elegant de cele fructate ..

  50,00 lei
 • Sarah's Creek Merlot
  Available
  Sarah's Creek Merlot

  Rubiniu intens cu roba magenta. Aromatic - se lanseaza elegant in fructe de padure ( amalgam ) si continua cu note de prune bine coapte, si cu o nota lemnoasa discreta. Dupa cateva minute de aerare, incep notele calde de vanilie sa isi faca simtita prezenta. Gustativ - este un vin sec cu o aciditate sustinuta si cu o senzatie suculenta, delicata.. 

  50,00 lei
 • Divinis Mediterranean Tempranillo
  Available
  Divinis Mediterranean Tempranillo

  Este probabil cel mai expresiv soi de strugure – care atrage de la primul nas. Se lanseaza in fructe de padure bine coapte, continua cu coacaze negre, si cu tuse fine de ciocolata neagra. Ne conduce chiar si in zona floral-vegetala, in zona de iarba proaspata de munte si de flori din aceeasi zona, in mod special violete si albastrele. Intens, sec, cu...

  45,00 lei
 • Castillo Peracense Rosado
  Available
  Castillo Peracense Rosado

  Bombita aromatica .. expresiv. Incepem in forta cu note de fructe de padure proaspete, capsune bine coapte, coacaze rosii, fructul pasiunii si nu trec peste nota foarte cunoscuta noua: bomboanele CIP. Continuam cu note de flori salbatice, proaspete. Sec, cu aciditate ridicata, proaspat! Este genul de vin rose care incanta de la primul pahar.

  30,00 lei
 • Castillo Peracense Crianza
  Available
  Castillo Peracense Crianza

  Amalgam elegant de note lemnoase discrete, in timp fructele de padure sunt mult mai clare, nu trebuie sa cautam prea mult.. Un vin sec, intens gustativ.. partea fructata, si pe care lemnul il rotunjeste frumos, cu post-gust mediu lung.

  50,00 lei
 • Chateau de Cuqueron - Sec
  Available
  Chateau de Cuqueron - Sec

  Incepe in forta cu partea fructata, in care regasim cu precadere fructe tomnatice bine coapte, continua cu o nota de florala salbatica (aroma de flori proaspete, de munte), dupa care il lasam putin, si incep sa apara note calde de vanilie,de lemn proaspat despicat. Este un vin serios care cere atentie marita, asa ca va recomandam sa il aerati in pahar. 

  170,00 lei
 • San Vincenti Chianti Classico Grand Selezione
  Available
  San Vincenti Chianti Classico Grand Selezione

  Arome de fructe de padure, note de ciocolata neagra sau de cacao, note de tutun (frunza uscata – netratata-), nota de lemn dulce, si chiar ceva pruna afumata. Expresivitate, aciditate sustinuta, intensitate aromatica. Asta este combinatia pe care ne dorim sa o gasim in faza initiala la un vin de top ..

  235,00 lei
 • Idi di Marzo Pinot Grigio
  Available
  Idi di Marzo Pinot Grigio

  Un vin vegetal-floral, si continuam cu partea fructata marcata de notele citrice. Un vin proaspat, un vin revigorant .. 

  55,00 lei
Accept Site use cookies