Top sellers

Showing 1 - 10 of 10 items
 • La Sapata Feteasca Neagra
  Available
  La Sapata Feteasca Neagra

  Culoarea intensă, indica un vin cu o textură fină și densitate armonioasă. Dublate de note aromatice de fructe roșii care sunt în același timp coapte și proaspete punctate de sugestii balsamice clasice și picante..

  105,00 lei
 • Davino Domaine Ceptura Rouge
  Available
  Davino Domaine Ceptura Rouge

  Un vin roșu intens, ce dezvaluie arome intense de vișine bine coapte, ciocolată neagra, etc.. Un vin expresiv, catifelat, unde regasim note gustative de fructe de pădure, ciocolată, cafea și note ușoar condimentate pe final..  

  160,00 lei
 • Familia Vladoi Ravak Rose
  Available
  Familia Vladoi Ravak Rose

  Culoare in stilul Provencale, stralucitoar.. care ne imbie sa il consumam in dupa-amiezile de vara. Mirosind, vom simti note fine de trandafir si bomboane dulci. Gustul este revigorant si fin remarcandu-se nuantele dulcetii de trandafir.

  45,00 lei
 • Davino Iacob Rose
  Available
  Davino Iacob Rose

  Expresiv, ne poarta in tot repertoriul floral si fructat regasit cu precadere in zone calde.. trandafiri, capsuni, etc.. Gustativ este echilibrat, ușor dulceag la început, dar este un vin sec cu aciditate sustinuta..

  53,00 lei
 • Davino Domaine Ceptura Rose
  Available
  Davino Domaine Ceptura Rose

  Un rose frumos ce ne poarte intr-un spectru mai larg coloristic comparativ, de la culoarea petalelor de trandafiri pana la cea a capsunilor coapte, se deschide in primul nas cu nuante de fructe de padure bine coapte, intens, fructuos.. Un vin proaspat, bine echilibrat, amplu, bine structurat..

  100,00 lei
 • Bauer Feteasca Neagra
  Available
  Bauer Feteasca Neagra

  Aromatic este dominat de prune uscate si o nota discreta de scortisoara.. Paleta aromatică dezvăluie taninuri delicate, tonuri de fructe roșii și tușe de dulceață, totul completat de o aciditate plăcută

  126,00 lei
 • Recas La Stejari Chardonnay
  Available
  Recas La Stejari Chardonnay

  Un vin de culoare galben auriu, ce a fost fermentat (100% fermentație malolactică și batonaj) și maturat în baricuri noi de stejar franțuzesc timp de 6 luni. Strugurii sunt normați și atent selecționați din parcelele cu expunerea cea mai bună din zona denumită „La Stejari”. Olfactiv se deschide cu note onctuoase, fructe galbene supra coapte, cum sunt...

  210,00 lei
 • Divinis Mediterranean Garnacha
  Available
  Divinis Mediterranean Garnacha

  Explozie de fructe rosii bine coapte, si aici regasim o nota discreta de ciocolata neagra. Gustativ - sec cu aciditate sustinuta. Am mai zis ca vinurile rosii la care identificam aceasta combinatie sunt vinuri care permit cea mai mare diversitate pentru asociere culinara. Un vin cremos, echilibrat, care - putin racit- este o incantare.

  55,00 lei
 • Castillo Peracense Rosado
  Available
  Castillo Peracense Rosado

  Bombita aromatica .. expresiv. Incepem in forta cu note de fructe de padure proaspete, capsune bine coapte, coacaze rosii, fructul pasiunii si nu trec peste nota foarte cunoscuta noua: bomboanele CIP. Continuam cu note de flori salbatice, proaspete. Sec, cu aciditate ridicata, proaspat! Este genul de vin rose care incanta de la primul pahar.

  35,00 lei
 • Castillo Peracense Crianza
  Available
  Castillo Peracense Crianza

  Amalgam elegant de note lemnoase discrete, in timp fructele de padure sunt mult mai clare, nu trebuie sa cautam prea mult.. Un vin sec, intens gustativ.. partea fructata, si pe care lemnul il rotunjeste frumos, cu post-gust mediu lung.

  50,00 lei
Accept Site use cookies