Inspira-te

Sarah’s Creek

Facand un salt urias, in tinuturile Africii de Sud, vorbim astazi despre vinurile Sarah’s Creek si despre povestea din spatele numelui lor.

Sarah era o fetita din familia Malherbe, care -din copilarie- a nutrit o pasiune deosebita pentru tot ce insemna natura si salbaticie in Peninsula Cape. Zilnic, drumul ei catre scoala trecea de-a lungul unui mic parau limpede, pe care obisnuia sa-l traverseze sarind din piatra in piatra.

Dupa cum era de asteptat, asta insemna ca nu ajungea la scoala la timp in fiecare zi, dar -se pare- aceasta era ultima dintre grijile ei. Ii placea pur si simplu sa petreaca cateva momente observand splendoarea naturii si absorbind fiecare sunet, miros si peisaj din jurul ei.

Aceasta filozofie a insotit-o pe Sarah in viata de adult si a transmis pasiunea generatiilor viitoare ale familiei de Malherbe, vinificatori cu traditie.

Pentru a-si onora mostenirea, dar si pentru a sublinia grija, daruirea si timpul investit in procesul de vinificatie, vinurile familiei se numesc „Sarah’s Creek” – o poveste despre un univers idilic si atemporal in care doar placerea si linistea conteaza.

Pe canalul nostru Youtube puteti urmari o evaluare video pentru Sarah’s Creek Sauvignon Blanc. Gasiti link-ul aici.

Cos cumparaturi
Autentificare

Nu ai inca un cont?

Ai peste 18 ani?

Pentru a putea accesa magazinul online, trebuie sa ai peste 18 ani.

Acces interzis

Ne pare rau, trebuie sa ai peste 18 ani ca sa vizualizezi acest continut

Am peste 18 ani Am sub 18 ani
Incepe sa scrii pentru a vedea rezultate
Magazin
0 items Cos
Cont