Recas Regno Pinot Grigio Expand

Recas Regno Pinot Grigio

Cramele Recas

Galben pai cu ușoare reflexe verzui, limpiditate foarte bună. Arome de fructe (pomello, mere verzi, grapefruit copt), cu aspecte minerale. Aciditate foarte bună, alcool bine integrat, reconfortant, ușurel citric, mineral, cu postgust mediu, plăcut.

More details

Tara Romania
Soi Pinot Grigio
Palier de gust Sec
Regiune Banat
Producator Cramele Recas
An / Vechime 2018
Volum 0.75

1000 Items

35,00 lei

Avantajele Wine Territory
Livrare rapida
Livrare gratuita pentru comenzi de peste 450 de lei
Plati securizate

"Suntem una dintre cele mai importante crame din România și cea mai mare din Vestul țării. De-a lungul timpului ne-am consolidat primul loc pe piața vinurilor din România, impunând standarde de calitate și echilibru pentru toate gamele de vin îmbuteliat pe care le producem, de la entry level la super premium.

De-a lungul timpului, ne-am axat pe echilibrul dintre inovația tehnologică și investițiile în dezvoltarea oamenilor, ce au rezultat într-o viziune de a seta un trend, cel al calității. Din acest motiv, suntem printre producătorii care au încercat să se focalizeze pe vinuri curate, seci și moderne cu masă critică atât ca număr de hectare, producție, putere de penetrare a pieței, cât și ca investiție în oameni pentru îndeplinirea obiectivelor.

Vinificatorii noștri, Hartley Smithers, Nora Iriarte și Florin Voloacă, sunt creatorii unora dintre cele mai îndrăgite și recunoscute vinuri românești din portofoliul nostru:

 

SOLO QUINTA

Câștigătorul Marii Medalii De Aur de la Vinalies Internationales din 2011 în Franța, devenind, probabil, unicul vin alb românesc căruia i s-a oferit această distincție, pe lângă cele aproximativ 35 de medalii câștigate în timp în cadrul concursurilor internaționale.

 

SOLE CHARDONNAY

Deține peste 30 de medalii acumulate în timp la concursurile internaționale din Germania, Marea Britanie sau Franța.

 

LA STEJARI CHARDONNAY

Primul nostru Chardonnay ultra-premium, care și-a confirmat deja valoarea și caracterul excepțional prin medaliile de aur obținute la trei dintre cele mai reputate concursuri internaționale: Berliner Wein Trophy (Germania), Mundus Vini (Germania) și Vinalies Internationales (Franța).

 

Selene Merlot

Declarat cel mai bun merlot românesc în cadrul Ghidului de vinuri Gault&Millau 2019, certificat cu aproximativ 5 medalii câștigate la concursurile internaționale în 2017 și 2018.

 

CUVEE ŰBERLAND

Cel mai bun vin românesc din ediția de primăvară a concursului internațional de vinuri Mundus Vini, ce deține un palmares de peste 10 medalii acumulate în timp în cadrul concursurilor internaționale.

 

Exploatăm o suprafață de aproximativ 1.150 de hectare de viță de vie situate în Recaș, Timiș, precum și în Miniș (Arad). Principalele soiuri autohtone pe care le cultivăm sunt: Fetească Neagră, Negru de Drăgășani, Cadarcă, Fetească Regală, Fetească Albă. Pe lângă acestea, hectarele cuprind și plantații de Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Cabernet Franc, Syrah, Acalon, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Viognier, Muscat Ottonel, Furmint, Riesling Italian, Riesling de Rin.

Capacitatea de producție și stocare este de aproximativ 32.000.000 de litri pe an, prin intermediul tehnologiilor și dotărilor moderne realizate în urma unor investiții ce au totalizat în 2018 peste 4 milioane de euro. Vinurile noastre sunt exportate de către echipa coordonată de către Philip și Elvira Cox în țări precum: Marea Britanie, Statele Unite, Germania, Japonia, Canada, Rusia, Olanda, Cehia, Slovacia, Suedia, Estonia, Australia.

Crama turistică de la Recaș este vizitată anual de aproximativ 15.000 de oaspeți din țară și din străinătate. La nivel național există 2 magazine oficiale de prezentare ale vinurilor noastre (unul la cramă și unul în orașul Recaș), precum și aproximativ 135 de magazine partenere.

De-a lungul dezvoltării noastre am setat un nou trend al vinului românesc, la nivelul larg al pieței, dezvoltând câte un vin pentru fiecare gust. Constant, pentru că avem noțiunea varietății, pe piață apare câte un nou vin sub sigla Cramelor Recaș, o nouă etichetă, un nou sortiment, pentru încă un gust care va fi satisfăcut."

Cramele Recas

 

Tara Romania
Soi Pinot Grigio
Palier de gust Sec
Regiune Banat
Producator Cramele Recas
An / Vechime 2018
Volum 0.75
Accept Site use cookies