Sarah's Creek Sweet Red Expand

Sarah's Creek Sweet Red

Sarah's Creek

Explozie de arome intense de fructe de padure, dintre care cele mai evidente sunt coacazele rosii si cele negre, continuam cu note de condiment dulce: o tusa fina de scortisoara bat ( cea discret aromata ) si lemn dulce. Totul suna a Toamna-Iarna in acest pahar, daca inchizi ochii si doar adulmeci, aromele te trimit undeva la munte, cu lumina calda de la o veioza si cu o carte in mana..

More details

Tara Africa de Sud
Soi Pinotage|Merlot|Shiraz|
Palier de gust Dulce
Regiune Robertson Wine Valley
Producator Sarah's Creek
An / Vechime 2018
Volum 0.75

6 Items

60,00 lei

Avantajele Wine Territory
Livrare rapida
Livrare gratuita pentru comenzi de peste 450 de lei
Plati securizate

Robertson Valley este sinonim cu productia de vin, cunoscuta pentru terroir-ul sau unic, care permite aclimatizarea a cat mai multe soiuri de strugure si implicit vinuri cu un caracter unic.. Vinificatorul are flexibilitatea de a explora si de a folosi orice metoda ( moderna sau traditionala ) pentru a obtine vinuri cu o amprenta personala..

Sarah’s Creek este parte din vechea ferma Stockwell si se afla chiar la baza muntilor Langeberg Mountain Range.. al carui istoric incepe inca din 1888! Actualul proprietar Dirk C. Malherbe este a 12 a generatie, in care toti lucreaza pentru a continua traditia..

Inca din 2002 am inceput un proces amplu de reconversie si de retehnologizare a cramei, organizata de Marga Malherbe ( vinificatorul cramei ) .. care ii permite sa foloseasca o combinatie intre traditie si modernism in stilul ei de vinificatie, vinurile obtinute sunt usor abordabile, usor de inteles, vinuri cu personalitate.

Tara Africa de Sud
Soi Pinotage|Merlot|Shiraz|
Palier de gust Dulce
Regiune Robertson Wine Valley
Producator Sarah's Creek
An / Vechime 2018
Volum 0.75
Accept Site use cookies