New Sarah's Creek Spumant Expand

Sarah's Creek Spumant

Sarah's Creek

Proaspat, armonios şi bine echilibrat, gustul etalează o aciditate vioaie şi arome exotice, care se topesc într-un postgust lung. Notele exotice și proaspete, sunt un bonus ..

More details

Tara Africa de Sud
Soi Sauvignon Blanc
Palier de gust Demisec
Regiune Robertson Valey
Producator Sarah's Creek
An / Vechime 2021
Volum 0.75

500 Items

70,00 lei

Avantajele Wine Territory
Livrare rapida
Livrare gratuita pentru comenzi de peste 450 de lei
Plati securizate

Robertson Valley este sinonim cu productia de vin, cunoscuta pentru terroir-ul sau unic, care permite aclimatizarea a cat mai multe soiuri de strugure si implicit vinuri cu un caracter unic.. Vinificatorul are flexibilitatea de a explora si de a folosi orice metoda ( moderna sau traditionala ) pentru a obtine vinuri cu o amprenta personala..

Sarah’s Creek este parte din vechea ferma Stockwell si se afla chiar la baza muntilor Langeberg Mountain Range.. al carui istoric incepe inca din 1888! Actualul proprietar Dirk C. Malherbe este a 12 a generatie, in care toti lucreaza pentru a continua traditia..

Inca din 2002 am inceput un proces amplu de reconversie si de retehnologizare a cramei, organizata de Marga Malherbe ( vinificatorul cramei ) .. care ii permite sa foloseasca o combinatie intre traditie si modernism in stilul ei de vinificatie, vinurile obtinute sunt usor abordabile, usor de inteles, vinuri cu personalitate.

Tara Africa de Sud
Soi Sauvignon Blanc
Palier de gust Demisec
Regiune Robertson Valey
Producator Sarah's Creek
An / Vechime 2021
Volum 0.75
Accept Site use cookies