New Pampa Rose Fines Bulles Expand

Pampa Rose Fines Bulles

Vigneron Catalan - Family Estate

Este un vin proaspat si seducator, cu un buchet fin si intens si cu o jovialitate specific vinurilor tinere. Nota discret-petianta (bule fine) il pune in valoare si il face foarte usor de abordat de toata lumea.. Este un lider pe segmentul lui

More details

Tara Franta
Soi Cinsault | Grenache
Palier de gust Sec
Regiune Roussillion
Producator Vigneron Catalan - Family Estate
An / Vechime 2020
Volum 0.75

30 Items

80,00 lei

Avantajele Wine Territory
Livrare rapida
Livrare gratuita pentru comenzi de peste 450 de lei
Plati securizate

Vignerons Catalans, un grup de producatori a carui misiune este de a promova si de a spori vizibilitatea vinurilor din regiunea Roussillon, cuprinde membri dedicati ai comunitatilor locale, vizionari pasionati, ce isi propun sa produca vinuri cu un caracter aparte.


Fiind o companie de top in regiune, promoveaza valorile cooperarii, si sustine identitatea puternica a vinurilor din regiunea catalana Roussillon, o zona cu clima calda, terroir deosebit si vanturi ce cutreiera mereu viile. Tocmai aceste caracteristici geologice si climatice permit producatorilor din zona sa ofere o gama extrem de larga de vinuri linistite si de desert.


De peste 50 de ani, Vignerons Catalans promoveaza produsele viilor din regiune si valorile pe care se bazeaza reputatia producatorilor: permanenta conexiune cu cerintele consumatorilor, imbunatatirea constanta a calitatii produselor, inovatia, precum si respectul pentru mediu.

Tara Franta
Soi Cinsault | Grenache
Palier de gust Sec
Regiune Roussillion
Producator Vigneron Catalan - Family Estate
An / Vechime 2020
Volum 0.75
Accept Site use cookies