La Mer Rose Expand

La Mer Rose

Vigneron Catalan - Family Estate

Dezvaluie note ierboase şi florale, completate elegant de cele fructate in zona citricelor .. Prospetimea acestui vin te trimite cu gandul la un rasarit de soare langa mare, si briza care iti revigoreaza tot corpul.

More details

Tara Franta
Soi Cinsault | Grenache | Carignan
Palier de gust Sec
Regiune Roussillion
Producator Vigneron Catalan - Family Estate
An / Vechime 2020
Volum 0.75

18 Items

80,00 lei

Avantajele Wine Territory
Livrare rapida
Livrare gratuita pentru comenzi de peste 450 de lei
Plati securizate

Vignerons Catalans, un grup de producatori a carui misiune este de a promova si de a spori vizibilitatea vinurilor din regiunea Roussillon, cuprinde membri dedicati ai comunitatilor locale, vizionari pasionati, ce isi propun sa produca vinuri cu un caracter aparte.


Fiind o companie de top in regiune, promoveaza valorile cooperarii, si sustine identitatea puternica a vinurilor din regiunea catalana Roussillon, o zona cu clima calda, terroir deosebit si vanturi ce cutreiera mereu viile. Tocmai aceste caracteristici geologice si climatice permit producatorilor din zona sa ofere o gama extrem de larga de vinuri linistite si de desert.


De peste 50 de ani, Vignerons Catalans promoveaza produsele viilor din regiune si valorile pe care se bazeaza reputatia producatorilor: permanenta conexiune cu cerintele consumatorilor, imbunatatirea constanta a calitatii produselor, inovatia, precum si respectul pentru mediu.

Tara Franta
Soi Cinsault | Grenache | Carignan
Palier de gust Sec
Regiune Roussillion
Producator Vigneron Catalan - Family Estate
An / Vechime 2020
Volum 0.75
Accept Site use cookies