Idi di Marzo Perfectly Imperfect Expand

Idi di Marzo Perfectly Imperfect

Federico de Cerchio - Family Estates

Un vin cu personalitate, in care par sa se recunoasca parti de flori albe de primavara, altele usor vegetale dar si dulceata fructelor coapte rosii, de padure. Nu e genul capsunica-zmerica, ci aromatica e elevata, complexa..

More details

Tara Italia
Soi Sangiovese | Nerello Mascalese | Nero di Troia
Palier de gust Sec
Regiune Abruzzo
Producator Federico de Cerchio - Family Estates
An / Vechime 2020
Volum 0.75

20 Items

105,00 lei

Avantajele Wine Territory
Livrare rapida
Livrare gratuita pentru comenzi de peste 450 de lei
Plati securizate

În 1910, bunicul Vincenzo a plecat spre Napoli cu căruciorul său.. El urma să finalizeze negocierile pentru cumpărarea unui teren de aproximativ 20 de hectare, amplasat în jurul unui turn de supraveghere. Terenul aparținea familiei Zambra, iar turnul, numit după ei, era cunoscut sub numele de „Torre Zambra”. Pe acea parcelă, Vincenzo a plantat prima viță de vie Montepulciano și Trebbiano și le-a crescut timp de aproximativ 30 de ani, până când au fost distruse în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, lăsând familia în sărăcie.


În timpul războiului, Laurentino De Cerchio, ginerele lui Vincenzo, a fost capturat de armata nazistă și închis în Germania; a reușit să se întoarcă la Villamagna abia în 1947. Înapoi în micul sat, a preluat ferma și și-a început activitatea constantă de viticultor, re-plantând viile vechi distruse și începând să construiască crama. Și așa, în 1961, a fost îmbuteliată prima recoltă „Torre Zambra”.

Tara Italia
Soi Sangiovese | Nerello Mascalese | Nero di Troia
Palier de gust Sec
Regiune Abruzzo
Producator Federico de Cerchio - Family Estates
An / Vechime 2020
Volum 0.75
Accept Site use cookies