Acta Sanctorum Expand

Acta Sanctorum

Vigneron Catalan - Family Estate
Arome de fructe de padure, note de ciocolata neagra sau de cacao, note de tutun.. Expresivitate, aciditate sustinuta, intensitate aromatica. Asta este combinatia pe care ne dorim sa o gasim in faza initiala la un vin de top.

More details

Tara Franta
Soi Grenache Noir | Syrah
Palier de gust Sec
Regiune Roussillion
Producator Vigneron Catalan - Family Estate
An / Vechime 2013
Volum 0.75

6 Items

225,00 lei

Avantajele Wine Territory
Livrare rapida
Livrare gratuita pentru comenzi de peste 450 de lei
Plati securizate

Vignerons Catalans, un grup de producatori a carui misiune este de a promova si de a spori vizibilitatea vinurilor din regiunea Roussillon, cuprinde membri dedicati ai comunitatilor locale, vizionari pasionati, ce isi propun sa produca vinuri cu un caracter aparte.


Fiind o companie de top in regiune, promoveaza valorile cooperarii, si sustine identitatea puternica a vinurilor din regiunea catalana Roussillon, o zona cu clima calda, terroir deosebit si vanturi ce cutreiera mereu viile. Tocmai aceste caracteristici geologice si climatice permit producatorilor din zona sa ofere o gama extrem de larga de vinuri linistite si de desert.


De peste 50 de ani, Vignerons Catalans promoveaza produsele viilor din regiune si valorile pe care se bazeaza reputatia producatorilor: permanenta conexiune cu cerintele consumatorilor, imbunatatirea constanta a calitatii produselor, inovatia, precum si respectul pentru mediu.

Tara Franta
Soi Grenache Noir | Syrah
Palier de gust Sec
Regiune Roussillion
Producator Vigneron Catalan - Family Estate
An / Vechime 2013
Volum 0.75
Accept Site use cookies