New Signature Latour de France Expand

Signature Latour de France

Vigneron Catalan - Family Estate

Explozie de fructe de padure, proaspete, dintre care murele sunt cele mai usor de identificat. Continuam cu note de ciocolata neagra, prune bine coapte..

More details

Tara Franta
Soi Grenache Noir | Syrah |Carignan
Palier de gust Sec
Regiune Roussillion
Producator Vigneron Catalan - Family Estate
An / Vechime 2019
Volum 0.75

6 Items

150,00 lei

Avantajele Wine Territory
Livrare rapida
Livrare gratuita pentru comenzi de peste 450 de lei
Plati securizate

Vignerons Catalans, un grup de producatori a carui misiune este de a promova si de a spori vizibilitatea vinurilor din regiunea Roussillon, cuprinde membri dedicati ai comunitatilor locale, vizionari pasionati, ce isi propun sa produca vinuri cu un caracter aparte.


Fiind o companie de top in regiune, promoveaza valorile cooperarii, si sustine identitatea puternica a vinurilor din regiunea catalana Roussillon, o zona cu clima calda, terroir deosebit si vanturi ce cutreiera mereu viile. Tocmai aceste caracteristici geologice si climatice permit producatorilor din zona sa ofere o gama extrem de larga de vinuri linistite si de desert.


De peste 50 de ani, Vignerons Catalans promoveaza produsele viilor din regiune si valorile pe care se bazeaza reputatia producatorilor: permanenta conexiune cu cerintele consumatorilor, imbunatatirea constanta a calitatii produselor, inovatia, precum si respectul pentru mediu.

Tara Franta
Soi Grenache Noir | Syrah |Carignan
Palier de gust Sec
Regiune Roussillion
Producator Vigneron Catalan - Family Estate
An / Vechime 2019
Volum 0.75
Accept Site use cookies