Cum platesc?

  • Prin ordin de plata – puteti plati prin transfer bancar iar comanda va fi trimisa doar dupa incasarea sumei. Daca bifati aceasta optiune, veti primi factura proforma pe emailul cu care v-ati inregistrat pe site. Datele necesare pentru efectuare platilor prin transfer bancar:

Wine Territory S.R.L

CUI RO38917524

J40/2631/2018

ING Bank Opera

IBAN: RO79 INGB 0000 9999 0769 7603

  • On-line – puteti plati cu cardul direct pe site, plata online fiind securizata si folosind serviciile EuPlatesc (toate comisioanele aferente platii cu cardul, vor fi suportate de catre WINE TERRITORY S.R.L.). Factura fiscala o veti primi impreuna cu coletul.
  • Ramburs: Daca doriti, puteti achita numerar valoarea comenzii, atunci cand o primiti. Veti achita: valoarea comenzii (conform facturii emise de Wine Territory, care poate sa includa si taxa de transport al coletului la destinatie, pentru comenzi care nu depasesc pragul impus pentru livrarea gratuita) si Taxa Procesare Ramburs (cca 20 de lei) care se achita direct curierului, de la care veti primi chitanta (aceasta suma se refera doar la procesarea platii numerar de catre firma de curierat si nu este stabilita de Wine Territory, nefiind dependenta de valoarea sau alte caracateristici ale comenzii; aceasta taxa se aplica si pentru comenzile ce beneficiaza de livrare gratuita). Prin selectarea metodei de plata Ramburs declarati ca intelegeti si acceptati cele de mai sus. Pe factura primita o data cu produsele se vor regasi: valoarea produselor comandate, valoarea taxei de transport (daca se aplica).
Cos cumparaturi
Autentificare

Nu ai inca un cont?

Ai peste 18 ani?

Pentru a putea accesa magazinul online, trebuie sa ai peste 18 ani.

Acces interzis

Ne pare rau, trebuie sa ai peste 18 ani ca sa vizualizezi acest continut

Am peste 18 ani Am sub 18 ani
Incepe sa scrii pentru a vedea rezultate
Magazin
0 items Cos
Cont