Momente

Experienta Wine Territory

Un mod prietenos, natural, si fluid de a vorbi despre vinuri. Incercam sa vorbim pe intelesul oricui, sa va atragem in povestea noastra si sa va facem recomandari pentru a va putea bucura la maxim de potentialul oricarui vin.

Proiectele noastre

Wine & Dine Specials

Surprize noi va asteapta la Wine Territory. In fiecare marti, la fiecare doua sticle de vin servite, va oferim un platou Voyager din gama Terroir Tasting Boards, iar joia, pentru orice platou Explorer sau Curator comandat, va oferim o sticla de vin.

Casual Fridays at Wine Territory

Intalniri informale, vineri de vineri, la un pahar de vin: comunitatea noastra se aduna in cadrul unui eveniment relaxat, un moment cand prietenii nostri arata cat de multe au descoperit despre vin, discuta despre preferintele lor, si despre asocierile culinare pe care le-au incercat sau le recomanda.

Wine-Tasting Events at Wine Territory

Periodic (vezi calendarul de evenimente) organizam evenimente de prezentare si degustare fie dedicate unui producator, fie unui soi de strugure, fie verticale / orizontale (o sa aflati la noi ce inseamna, daca nu stiti deja!). Evenimentele de acest tip implica un cost fix, comunicat intotdeauna din vreme, si au locuri limitate, deci va rugam sa folositi cu incredere optiunea de rezervare a participarii.​

Private Events at Wine Territory

Oricand doriti, ne puteti solicita organizarea unui eveniment privat, fie la Wine Territory, fie in orice alt loc ales de voi. Alegem impreuna atat lista de vinuri, cat si eventualele asocieri culinare ideale. Veti beneficia de tot sprijinul nostru si suntem siguri ca veti fi incantati de rezultat. Aceste evenimente se adreseaza atat persoanelor, cat si companiilor.

Comisia de evaluare Wine Territory

Este un proiect foarte drag noua, ale carui baze le-am pus dupa ce am vazut cat entuziasm anima membrii comunitatii noastre si cum multi dintre ei au decis chiar sa aprofundeze acest domeniu al vinificatiei. Accesul in aceasta comisie se face pe baza de invitatie, iar membrii ei se intalnesc periodic pentru a degusta si pentru a evalua vinurile pe care noi le listam si vi le oferim.

Aici veti gasi detalii despre evenimentele noastre viitoare!

Evenimente anterioare

Vino si traieste experienta Wine Territory!

Cos cumparaturi
Autentificare

Nu ai inca un cont?

Ai peste 18 ani?

Pentru a putea accesa magazinul online, trebuie sa ai peste 18 ani.

Acces interzis

Ne pare rau, trebuie sa ai peste 18 ani ca sa vizualizezi acest continut

Am peste 18 ani Am sub 18 ani
Incepe sa scrii pentru a vedea rezultate
Magazin
0 items Cos
Cont