Inspira-te

Dealul Dorului: “Phoenix-ul” Banatului

In inima pitoreasca a regiunii Banat, un deal, odata parasit si uitat de timp, a renascut ca un leagan al unei crame noi si promitatoare. Acest colt de rai, cunoscut sub numele de “Dealul Dorului”, incanta cu frumusetea sa si se mandreste cu vinurile sale deosebite, din gamele Maestoso si Armonie, care ilustreaza cu maiestrie bogatia istoriei vinificatiei romanesti.

Gama Maestoso, varful de lance al cramei, poarta un nume ce isi are radacinile in lumea muzicii. Aceasta expresie muzicala desemneaza o introducere in forta, impresionanta, ce transmite putere si solemnitate. Vinurile Maestoso sunt emblema pasiunii si priceperii de a crea vinuri exceptionale, reflectand cu maiestrie spiritul locului si traditiile stravechi ale viticulturii.

Pe de alta parte, gama Armonie captureaza in cel mai fidel mod motto-ul cramei, inspirat de cuvintele lui Emil Peynaud: „Vinul este uniunea dintre locul de unde provine si oamenii care il fac”. Prin imbinarea perfecta a traditiei, experientei predecesorilor si a tehnologiilor moderne, aceasta gama de vinuri transmite armonia desavarsita intre trecut si prezent. Te invita sa meditezi asupra faptului ca munca asidua din vie trebuie sa fie intotdeauna urmata de rabdarea procesului de decantare si maturare, ca trecutul este o sursa inepuizabila de inspiratie pentru viitor, iar relatia respectuoasa dintre om si natura poate genera adevarate minuni.

“Dealul Dorului” nu inseamna doar vinuri deosebite, ci si o calatorie in timp si invatare despre traditii si secrete viticole pretuite. Pe masura ce te plimbi printre randurile de vie, vei simti energia acestei locatii unice, vei vedea cum soarele imbratiseaza cu grija ciorchinii de struguri si vei fi captivat de mirosurile si aromele delicate care se strecoara in aer.

Intr-un peisaj rural idilic, pe acest pamant binecuvantat, mestesugarii vinului se dedica cu pasiune si pricepere procesului de cultivare si vinificatie, pastrand in fiecare picatura povestea unei traditii vechi si onorand mostenirea viticola a regiunii Banat. O noua dovada a zicalei “Omul sfinteste locul”.

Cos cumparaturi
Autentificare

Nu ai inca un cont?

Ai peste 18 ani?

Pentru a putea accesa magazinul online, trebuie sa ai peste 18 ani.

Acces interzis

Ne pare rau, trebuie sa ai peste 18 ani ca sa vizualizezi acest continut

Am peste 18 ani Am sub 18 ani
Incepe sa scrii pentru a vedea rezultate
Magazin
0 items Cos
Cont