Inspira-te

Haute Coutume | Franta – Cotes Catalanes |

Daca tot este primavara, fortam si noi putin nota si vom discuta despre un rose de exceptie pe care noi l-am denumit generic “primavara intr-un pahar” .. asta pentru ca -incepand de la prezentare- ne trimite cu gandul la eleganta, arome diverse si proaspete, si -nu in ultimul rand- la a-l privi ca pe un omagiu dedicat femeilor din viata noastra.

Astazi ne inclinam in fata voastra, doamnelor! Recunoastem ca azi colegele noastre au ales vinul ce este prezentat aici, dar care va fi si degustat in cadrul Premium Sampling Day at Wine Territory. Vinul este la frigider, deci toate doamnele care azi ne vor trece pragul vor fi intampinate cu un pahar din acest rose fin si elegant.

Coloristic, avem in fata definitia vizuala a descriptorului “provencale” .. un termen foare mult folosit pentru a descrie culoarea rose pal, sau -in limbajul vechi de specialitate- “foaie de ceapa”

De cum am deschis sticla si am invartit putin paharul pentru a elibera aromele, ne invaluie -asa cum scriam si mai sus- o explozie de note de flori salbatice, perfect completate si potentate de notele fructate de cirese de primavara prietroase, de nectarine parguite, si de usoare note discrete de citrice.

Nu mai aveam rabdare si am gustat din acest delicat rose pentru a urmari continuitatea in gust si el confirma cu o aciditate ridicata si vibranta. Un vin proaspat si usor de abordat in orice situatie, iar singura recomandare ramane: foarte bine racit, pentru o experienta frumoasa.

Concluzie: un vin de sezon, delicat, care ne invaluie in eleganta. Misterios si captivant, asa cum este orice femeie.

Cos cumparaturi
Autentificare

Nu ai inca un cont?

Ai peste 18 ani?

Pentru a putea accesa magazinul online, trebuie sa ai peste 18 ani.

Acces interzis

Ne pare rau, trebuie sa ai peste 18 ani ca sa vizualizezi acest continut

Am peste 18 ani Am sub 18 ani
Incepe sa scrii pentru a vedea rezultate
Magazin
0 items Cos
Cont