Inspira-te

S!gnature | Perpignan – Cotes du Roussillon | Franta

In acest brand am regasit toata identitatea zonei de provenienta, si ne mandrim ca este un produs exclusiv Wine Territory, cu un RPC aproape perfect.

S!gnature este un cupaj de Syrah, Grenache si Carignan, in care fiecare soi de strugure isi spune povestea sa daca il studiem cu atentie, dar acum nu facem o evaluare ci doar incercam sa va povestim ceva despre acest vin.

Are o culoare fumoasa si calda de rubin (piatra), usor versatila in functie de lumina, mai deschis sau mai inchis, cu reflexii violacee in roba.

Aromatic se lanseaza in fructe de padure bine coapte, dar proaspete .. si se face simtita si o nota florala de violete salbatice. Aici am putea detalia mult, dar va lasam si pe voi sa descoperiti ceva nou si sa reveniti cu un feedback.

Gustativ este foarte proapat, de fapt acesta este un criteriu de baza al vinurilor din brandul S!gnature: prospetimea, alaturi de expresivitate, care le face mai usor de inteles si de…abordat. Un vin rosu cu o aciditate sustinuta, care ne confirma partea fructata in zona afinelor salbatice proapete, cu tanini si cu astringenta prezente doar ca sa ne suscite interesul. Nu deranjeaza, ba din contra, completeaza si il fac un bun companion pentru aproape orice asociere culinara pe baza de branzeturi sau carne rosie ..

Concluzie: Un vin de baut cu toti prietenii. Usor de inteles si usor de savurat, dar musai dupa o scurta racire prealabila.

Cos cumparaturi
Autentificare

Nu ai inca un cont?

Ai peste 18 ani?

Pentru a putea accesa magazinul online, trebuie sa ai peste 18 ani.

Acces interzis

Ne pare rau, trebuie sa ai peste 18 ani ca sa vizualizezi acest continut

Am peste 18 ani Am sub 18 ani
Incepe sa scrii pentru a vedea rezultate
Magazin
0 items Cos
Cont