Inspira-te

Tenuta Terresacre

Amplasata in inima regiunii Molise, Italia, se afla Tenuta Terresacre, o crama de familie. Situata in orasul pitoresc Montebello, cu vedere la dealurile din Molise, podgoria se intinde pe 35 de hectare si gazduieste o varietate de struguri, inclusiv Montepulciano, Tintilia si Trebbiano.

Procesul de vinificatie de la Tenuta Terresacre este un adevarat model de implicare si pasiune. Strugurii sunt recoltati manual si sortati cu atentie pentru a se asigura ca numai fructele de cea mai buna calitate sunt folosite in vin. Vinul este apoi maturat in butoaie de stejar timp de cateva luni pentru a-si spori aromele.

Vinificatorii de la Tenuta Terresacre aduc un omagiu mostenirii bogate si istoriei Molise prin reinvierea vechilor soiuri de struguri indigene precum Tintilia. Ei isi ridica vinurile la rang de arta, cu scopul de a oferi clientilor lor cea mai buna expresie a soiurilor indigene.

Istoria Tenuta Terresacre este plina de traditie si valori familiale. Familia Palladino a lucrat neobosit de-a lungul anilor pentru a pastra frumusetea naturala a podgoriei, producand, de asemenea, vinuri de inalta calitate, care prezinta terroir-ul unic din Molise.

Vizitatorii Tenuta Terresacre pot face un tur al podgoriei si pot afla direct de la proprietari despre procesul de vinificatie. Podgoria ofera si degustari de vin, oferind vizitatorilor posibilitatea de a experimenta aromele tipice din Molise.

In concluzie, Tenuta Terresacre este o marturie a istoriei vinului italian. Cu locatia sa uimitoare, dedicarea fata de traditie si angajamentul pentru calitate, nu este de mirare ca vinurile lor sunt cautate de pasionatii de vin.

Cos cumparaturi
Autentificare

Nu ai inca un cont?

Ai peste 18 ani?

Pentru a putea accesa magazinul online, trebuie sa ai peste 18 ani.

Acces interzis

Ne pare rau, trebuie sa ai peste 18 ani ca sa vizualizezi acest continut

Am peste 18 ani Am sub 18 ani
Incepe sa scrii pentru a vedea rezultate
Magazin
0 items Cos
Cont